Love to see people smile :) - Reisverslag uit Tzaneen, Zuid-Afrika van Denise - WaarBenJij.nu Love to see people smile :) - Reisverslag uit Tzaneen, Zuid-Afrika van Denise - WaarBenJij.nu

Love to see people smile :)

Door: Denise

Blijf op de hoogte en volg Denise

29 Maart 2012 | Zuid-Afrika, Tzaneen

Vandaag heb ik een superleuk dag gehad! De hele dag hadden we een sport/fundag op school met alle klassen.
Op maandag en woensdag ben ik druk bezig geweest om dit voor te bereiden en stap voor stap op papier te krijgen. En dit is zeker goed gelukt.

Op dinsdag heb ik samen met Eddy en een vrouw die het project stuent voor de wezen in de nabijgelegen dorpen kleren gekocht voor deze kinderen. Na de sportdag zijn we langs een aantal van deze kinderen geweest om de kleren te brengen. Superleuk om ze te zien verandern van oude kleren, naar nieuwe kleren met een lach op hun gezicht! :)

Ik zal nu eerst de foto's toevoegen en de rest van de afgelopen dagen zal ik later vertellen/bijschrijven. De foto's vertellen namelijk ook genoeg. Dat kost de meeste tijd en nu kan het nog op eddy's laptop.
Helaas vertrek ik morgen alweer van deze plek naar Durban. Maar daar heb ik ook heel veel zin in!
Dus ... kan niet kiezen.

• 30 Maart 2012 - 11:15

Els:

de foto's vertellen idd genoeg,
    iedereen en ook jij geniet :)

• 30 Maart 2012 - 12:25

Gerard:

misschien heb je talent voor voetbal, was denk ik een mooi pass of schot. Geniett nog van je laatste dagen