terug in bushhouse - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Denise - WaarBenJij.nu terug in bushhouse - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Denise - WaarBenJij.nu

terug in bushhouse

Door: Denise

Blijf op de hoogte en volg Denise

28 Juli 2011 | Zuid-Afrika, Pretoria

Even een kort berichtje. Ik zit nu in een internetcafe nadat we boodschappen hebben gedaan.
Gisteren zijn we naar een weeshuis geweest en hebben we eerst met de kinderen gespeeld. Ze houden heel erg van belleblaas. Vandaag hebben we deze ook meegenomen en de springtouwen en de elastieken.
Gisteren waren eef en ik degene die ook hebben geholpen met bakstenen maken. Super leuk, alleen is het spul zo broos dat je het echt niet meer moet aanraken nadat je het uit de mal hebt laten schuiven. Ik was zo blij toen het bij mij elke keer lukte :) Vandaag hebben we andere bakstenen die al opgedroogd waren gesjouwd. Helaas heeft Eef hierbij een spier in haar onderarm teveel gebruikt. Daarna zijn we met ze gaan elastieken, en hebben we 'pepsi-cola' aangeleerd :p ZE heeft superveel pijn maar het zal wel over gaan. Ze ligt nu op bed en ik ben met een groepje meegegaan. Het is nu weer tijd om terug te gaan. Morgen is mijn verjaardag, ben heel benieuwd wat ze me allemaal laten doen, want ze hebben hier de raarste tradities.... ik wacht af :)

• 28 Juli 2011 - 17:04

Els:

stenen maken is dus een soort koekjes bakken voor gevorderden?! maar wel mooi werk en nog leuk ook.

• 28 Juli 2011 - 17:26

Leontien:

ben benieuwd! misschien weer een stokbroodje met kaarsjes? ;)

xx

• 29 Juli 2011 - 07:53

Melvin:

Ff terugkomend op je sms. Het hier hier zo'n 35 graden en supervochtig. Je zweet al als je 5 seconden buiten bent. Maar reis rest van de reis is nu zo goed als geregeld!

Veel plezier (succes) vandaag

• 29 Juli 2011 - 18:53

Marcel En Adri:

Hoi , leuk, veel plezier ! Hoop wel dat die pijn gauw uit die ARM is. Liefs voor jullie allebei

• 29 Juli 2011 - 19:11

Marijke :

Lang zal ze leven, lang zal ze leven!
    Gefeliciteerd!
    Liefs, Nico, Marijke, Neil en Jeanine.